MBH Skin Expert Kota Tinggi

MBH Skin Expert telah dibuka di Kota Tinggi | Pusat kecantikan MBH Skin Expert kini telah dibuka di Kota Tinggi. Warga Kota Tinggi yang sukakan kulit cantik dan sihat serta dimanja-manja di spa, bolehlah dapatkan konsultasi dan rawatan di spa wajah ini. Suami-suami nak hadiahkan isteri pun boleh.

MBH Skin Expert Kota Tinggi terletak betul-betul bersebelahan dengan McDonald’s Kota Tinggi.

MBH Skin Expert merupakan pengedar utama dan pengguna utama produk kecantikan Dermaklair, yang merupakan sebahagian daripada anak syarikat bawah MOHA Groups. MOHA Groups yang juga kumpulan syarikat pemilik MBH Skin Expert, diketuai oleh Puan Yaya Mohammad selaku CEO Pengasas.

Puan Yaya Mohammad, CEO Pengasas MOHA Groups, syarikat penaung MBH Skin Expert, ketika merasmikan pembukaan MBH Skin Expert pada 8 Disember 2019 yang lalu.

Dermaklair menawarkan empat set produk penjagaan kulit untuk kulit normal, kulit kering, pigmentasi dan kulit kusam. Untuk mengetahui jenis rawatan yang sesuai untuk kulit anda, bolehlah datang ke MBH Skin Expert Kota Tinggi atau mana-mana cawangan MBH Skin Expert untuk mendapatkan konsultasi dengan pakar kecantikan di situ.

Bilik rawatan di MBH Skin Expert Kota Tinggi yang bersih, selesa dan tertutup untuk jaminan keselesaan pelanggan.
Konsultasi untuk pelanggan untuk menentukan jenis rawatan dan prduk penjagaan yang sesuai dengan jenis kulit dan masalah kulit pelanggan, di MBH Skin Expert Kota Tinggi.

Lokasi MBH Skin Expert Kota Tinggi

Laman Sosial MBH Skin Expert Kota Tinggi

Nak lihat lebih banyak gambar bahagian dalam spa ini? Sila ke laman Facebook saya.

Laman Web Rasmi & Facebook Dermaklair

Dermaklair adalah produk yang digunakan di MBH Skin Expert Kota Tinggi dan semua cawangan lain, menawarkan 4 set produk untuk kulit normal, kering, pigmentasi dan kusam.

Kalau nak tahu lebih lanjut, bolehlah datang MBH Skin Expert Kota Tinggi. Telefon nombor di bawah untuk tempah slot konsultasi anda.

Nombor Telefon MBH Skin Expert Kota Tinggi

Telefon 010-214 2993 atau Whatsapp

Waktu Operasi MBH Skin Expert Kota Tinggi

Selasa 9.00 pagi hingga 5.00 petang

Rabu hingga Ahad 11.00 pagi hingga 8.00 malam

Isnin Tutup

Hits: 10

2 Comments

Share your thoughts about this post

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.